tervetuloa sivustolleni!

Posted on

Hei,

olen palkittu dokumenttielokuvan ohjaaja, käsikirjoittaja ja kuvaaja sekä Finnish Photo Awards finalisti vuosimallia 2019 ja 2020. Valokuvaajana olen toiminut vuodesta 2005 jolloin valmistuin medianomiksi suuntauksena video- ja valokuvatuotanto. Olen toiminut kamerahenkilönä Ylen tuotannoissa mutta sittemmin siirtänyt pääpainopisteen stillikuvaan, joka on vienyt minut niin yksityishenkilöiden tärkeimpien päivien ikuistamisiin, yritysten eri juhlatilaisuuksiin kuin tuotantoyhtiöiden tv-kuvauksiin. Nautin työssäni erityisesti siitä, kun pääsen tutustumaan ihmisiin, ammatteihin, tapahtumiin ja kuvauspaikkoihin. Jokainen kuvaus on erilainen ja suunnitteltu tarkkaan yhdessä asiakkaan kanssa, jotta kuvauksesta tulisi juuri asiakkaan toiveiden mukainen ja näköinen. Lyhyesti ja ytimekkäästi voisin sanoa, että minä viihdyn kamerani takana ja toivottavasti sinä viihdyt juuri minun kamerani edessä!

Oma studioni tulee löytyymään Tampereen Hyhkystä, ja siitä on tulossa lisää tietoa, kun studio alkaa olemaan valmiina asiakaskuvauksia varten. Siihen asti teen studiokuvaukset Tullintorin vuokrastudiolla Tampereella. Tarvittaessa studio nousee pystyyn myös asiakkaan haluamaan paikkaan.

Minun projektejani pääsee myös seuraamaan instagramin tai Facebookin puolella, alla linkki Insta- ja Facebook sivulleni.

  • https://www.instagram.com/tmi_annamaria_palsiikonen
  • https://www.facebook.com/Palsikone

Aurinkoa päivään!

Annamaria

  •  KUI, VAT
  • Finnish Photo Awards Finalist 2019 ja 2020
  •  Palkitun dokumenttielokuva Räsynuken ohjaaja, kuvaaja ja käsikirjoittaja
annamaria@palsikone.com
Facebook: https://www.facebook.com/Palsikone
Instagram: https://www.instagram.com/tmi_annamaria_palsiikonen
Studion osoite: Karvolankuja 1, Tampere, Finland
Puh: +358 405128829
Y-tunnus: 2120719-0